A+ / A-

Рекламни куфари

Широка гама рекламни куфари от PET, ABS и POLYESTER на цени от 97 лева до 230 лева, подходящи както за фирмени подаръци, така и за част от професионалното оборудване на Вашите служители. Можете да поръчате на едрови цени с широки възможности за брандиране.

Широк асортимент от куфари с различни материали подходящи за полет.

Видове материали:

  1. PET е термопластичен материал, който също се използва за пластмасови бутилки. Нашите куфари от PET са леки и са особено подходящи за полети. Материалът се счита за много здрав и гъвкав. Еластичната повърхност предпазва от повреди и пукнатини.
  2. ABS е типичен материал за куфар. Той е значително по-евтина от производството на поликарбонат, но има и подобни предимства. Най-важните характеристики на един куфар, изработен от ABS, са устойчивост на удар и висока здравина. Матовата повърхност е устойчива на драскотини и пръстови отпечатъци. Дори дъждовното време не може да повреди куфара Ви.
  3. POLYESTER (полиестер) Куфарите, изработени от полиестер, имат ниско собствено тегло и поради това са идеално пригодени за ръчен багаж по време на полети. Друго предимство: гъвкавият материал се разширява, ако имате повече багаж, отколкото очаквате.