Maksoft.net

Фейсбук рекламата работи за кратко срещу много пари?

Фейсбук рекламата работи за кратко срещу много пари? А знаете ли, че може да накарате Фейсбук рекламата да работи работи за Вас дългосрочно, дори след изчерпване на бюджета?

Фейсбук и Инстаграм не са Ваши! Вие притежавате собствен интернет сайт, който може да работи за Вас без реклама в социални мрежи.

Повечете фирми не знаят, че Google и другите търсачки засичат действията на Вашите клиенти в социални мрежи. Това означава, че Вашите постове в социални мрежи като Фейсбук или Инстаграм могат да работят за позициите на Вашия собствен сайт в Google. 

Ако Вашият собствен интернет сайт получава органичен трафик от Google търсене Вие няма да сте зависими от бюджета си за реклама във Фейсбук!

Създайте социален мегафон за споделяне на информация в интернет, следвайки долните 2 правила:

Правило №1:
Винаги помествайте ценната информация първо на своя интернет сайт, после споделяйте в социални мрежи!

Праволо №2
Поставяйте линкове към страница в сайта си винаги, когато това е уместно. Действията обвързани с url адрес на Вашия сайт могат да окажат дългосрочен ефект върху Google позициите му, което означава още безплатен органичен трафик след приключване на платената реклама!

Така ще акумулирате разходите за реклама към предни позиции при търсене за Вашия сайт и ще получавате органичен трафик, дори след приключване на Фейсбук рекламата. 

Ако желаете безплатно да проверим рейтингът на Вашият сайт и да Ви предложим възможности за бърза оптимизация, моля попълнете:
Начало /  / Ефективна ли е Вашата реклама във Фейсбук?

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT