Maksoft.net

Гугъл Адуърд, Google Ads за платените връзки в Гугъл

Google Adwords вече е Google Ads. Гугъл Адс (Адуърдс)  е добър и лесен начин за привличане на нови клиенти. С нарастване на фирмите, които го ползват обаче цената му се увеличи няколко пъти, а ефективността става спорна, ако по Вашите думи има още 10, 20 дори 30 спонсорирани връзки и вие не винаги се показвате!

Преди няколко месеца това го усетиха счетоводните фирми. Спонсорираните връзки по думата счетоводни услуги достигнаха трицифрено число. Е в този случаи освен че излизате не винаги, излизате някъде, давате доста пари по важното е че потенциалният клиент който Ви се обажда се обаждил преди това поне на още 50 фирми.

Въпросът е има ли смисъл да дадете 1 лев за това обаждане и да загубите 10 минути от времето си в телефонен разговор от който определено няма смисъл, защото клиента само проверява.

Факт е че истинската SEO или оптимизация за търсещи машини е много повече от прости технически действия!

Първо тя е свързана с дефиниране на Вашите приоритети или ако говорим за търсене в Google за думи различни от най-често използваните.

В горният случай, вместо счетоводни услуги, може да ползва счетоводни услуги в София, счетоводство за малки фирми, счетоводсвто за големи фирми, счетоводно обслужаване в Младост и т.н.- което ще профилира клиентите Ви, ще спести време и средства.

Второ е важно да прецизирате точно цената, която плащате и това, което получавате.

Нашият съвет е да не разчитате само на Google Adwords като готовото решение.

Вече има, нови по ефективни варианти да излезете напред.

Изключваме ли изобщо Google Adwords?- Не разбира се!

Google Ads (Adwords) е добро решение ако искате да привлечете аудитория която не е пряко свързана със съдържанието на сайта Ви. Той обаче следва да се приложи след като е проверен кодът на Вашият сайт и е направена основна Google оптимизация. Това задължително трябва да се прави с непрекъсната консултация между Вашият маркетинг отдел и фирмата за SEO оптимизация, която ползвате.

Важно е да интегрирате платените връзки за Гугъл (Google Ads) и seo оптимизацията в един цялостен процес. 

Предложенията на Максофт Нет за Google Оптимизация и цялостни SEO решения можете да намерите тук!

Гугъл Адуърдс, Google Adwords

Цената на предните позиции в Google


Цената на предните позиции в Google е свързана с наддаване и това води до непрекъснатото и увеличаване. Причината е, че за да изпреварите своите конкуренти в платените Google Ads позиции вие трябва да предложите по-висока цена на клик от тях. 

повече от seo.maksoft.net

Влияние на платените Google Аds връзки за органичните позиции на сайта


Как платените връзки в Google Аds (Adwords) могат да повлияят на позициите на Вашият сайт в органичните (натуралните) резултати?

повече от seo.maksoft.net

Начало /  / Google Ads (Адуърдс)

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT