Maksoft.net

Контент маркетинг и SEO Копирайтинг

SEO Копирайтинг тенденциите през настоящата 2023 година. 

Съдържание генерирано чрез изкуствен интелект 

Вътрешки заплахите, че Гугъл няма да толерира "изкуствено" създаденото съдържание чрез изкуствен интелект това не се случи. Нещо повече, Гугъл разработва "трескаво" технологии за изкуствен интернет и обяви официално, че "разумното ползване" на изкуствеен интелект при създаването на съдържание не против правилата. 

Видео съдържание 2023

Кратките видеа в YouTube, Meta и TikTok са новите тенденции за създаване на лесно достъпно съдържание.

Съдържание чрез инфлуенсъри

се развиват. Рано е да се каже, че инфлуенсър маркетинга унира- просто търпи промени. Големите брандове позлват инфлуенсъри за създаване на кратки видеа, които водят до обратна връзка в техни платформи. 

Най-важното, която трябва да знаете за SEO Копирайтинга в интернет. Инструменти за генериране на съдържание чрез изкуствен интелект. Можем ли да ползваме автоматично генерирано съдържание за SEO копирайтинг?

Подкаст съдържание

Слушателите на подкаст са нарастнали с над 25% от 2019 до 2023 и продължава да бъде ценен инструмент за отделни създатели на съдържание и партньорства с марки.

Съдържанието през следващата 2024 година ще се нуждае от

Анализи

повече от всякога. 

Критична е необходимостта от анализ на търсенето, проследяване поведението на потребителите чрез пиксели и менажирането на потребителски аудитории за ремаркетинг. 

Името в тази връзка една от основните промени в Гугъл Анализ 4 в мултиплатформеното проследяване на потребителя. 

Целта е да се отчете дейността на всеки един от нас в различните платформи и от различни устройства, за да се предприемата най-изгодните маркетингови действия. 

 

 


Начало / Копирайтинг

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT