Maksoft.net

Контент маркетинг и SEO Копирайтинг

Вечните SEO Копирайтинг правила и новите тенденции за копирайтинг в социални мрежи през 2024 година. 

Съдържание генерирано чрез изкуствен интелект 

Въпреки заплахите, че Гугъл няма да толерира "изкуствено" създаденото SEO съдържание чрез изкуствен интелект това не се случи. Нещо повече, Гугъл разработва "трескаво" технологии за изкуствен интернет и обяви официално, че "разумното ползване" на изкуствен интелект при създаването на съдържание не против правилата. 

Видео съдържание 2024

Кратките видеа в YouTube, Meta и TikTok са новите тенденции за създаване на лесно достъпно съдържание.

Съдържание чрез инфлуенсъри

се развиват. Рано е да се каже, че инфлуенсър маркетинга унира- просто търпи промени. Големите брандове позлват инфлуенсъри за създаване на кратки видеа, които водят до обратна връзка в техни платформи. 

Най-важното, която трябва да знаете за SEO Копирайтинга в интернет. Инструменти за генериране на съдържание чрез изкуствен интелект. Можем ли да ползваме автоматично генерирано съдържание за SEO копирайтинг?

Подкаст съдържание

Слушателите на подкаст са нарастнали с над 25% от 2019 до 2024 и продължава да бъде ценен инструмент за отделни създатели на съдържание и партньорства с марки.

Съдържанието през следващата 2025 година ще се нуждае от

Анализи

повече от всякога. 

Критична е необходимостта от анализ на търсенето, проследяване поведението на потребителите чрез пиксели и менажирането на потребителски аудитории за ремаркетинг. 

Името в тази връзка една от основните промени в Гугъл Анализ 4 в мултиплатформеното проследяване на потребителя. 

Целта е да се отчете дейността на всеки един от нас в различните платформи и от различни устройства, за да се предприемата най-изгодните маркетингови действия. 

 


Начало / Копирайтинг

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT