Maksoft.net

Какво е Google Business? Гугъл Бизнес е новото име на Гугъл Места (Google Places). Как да го използваме за SEO оптимизиране на сайта и каква роля има то в резултатите от търсене в Гугъл. 

Включването на бизнес обекти е безплатно и е особено полезно за бизнеси с ясно географско положение- например хотели.

Основната идея и, когато някой търси в Google.bg по ключова фраза, в която има местоположение, като например „хотели Слънчев бряг“ в нормалните резултати от търсене се показва и карта, на която са отбелязани обекти. Като заглавие има връзка „Местни бизнес резултати за хотели в района на Слънчев бряг“, която отваря списък с всички регистрирани обекти съдържащи в описанието си думите хотел и Слънчев бряг,  като отдясно има по-голяма карта с отбелязани другите места в района.

Услугата е продължение на Google Maps, но разликата е че при Гугъл Места (Google Places), но разликата е, че ще ви бъде изискано потвърждение на въведената информация по телефон или получавайки писмена картичка на посоченият от вас адрес, след което ще трябва да въведете посоченият на нея код.

По този начин Гугъл Бизнес Места проверява реалността на Вашата регистрация.

 

Как се добавя обект в Гугъл Бизнес Места

Как се добавя обект в Гугъл Бизнес (старото име е Гугъл Места) или Google Business (Google Places)?

 
 Списание FORBES се връща в България с помощта на 2-ма големи бизнесмени- Огнян Донев и Сашо Дончев повече от seo.maksoft.net за Огнян Донев www.24chasa.bg  

 
повече от seo.maksoft.net

Начало /  / Гугъл Бизнес Места - Google My Business Places

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT