Maksoft.net

Google търсене - оптимизация за търсачки

Google се промени... не веднъж, а два пъти през 2012, промени кардинално алгоритъма си през 2013, отдели мобилните резултати през 2015 и направи още през 2019.

Google промени кардинално начина, по който класира резултатите в търсачката. Нещо повече- началото на октовмри 2013 промени кардинално алгоритъма си за търсене.

Целта е една- по-добър отговор на зададените въпроси. Посоката- система на която можете да зададете въпрос и да получите отговор. 

Безразборната размяна на линкове и ползването на случайни схеми за оптимизация стана опасно! Съдържанието стана най-важният фактор за предните позиции в Google!

Линковете от външни сайтове (offSite SEO оптимизацията) са по-важни от всякога, но те трябва да бъдат облечени в съдържание- качествено и релевантно съдържание. 

Какво трябва да направим в сайтовете си след кардиналните промени в търсачката Гугъл. Повече външни връзки към сайта, внимание към вътрешните връзки или нови правила при генерирането на съдържание в интернет сайта?

По долу са и следващите промени в Google алгоритъма скоито трябва да се съобразяваме 

Външните връзки към сайта Ви- колкото важни, толкова и опасни!

Ролята на външните връзки към сайта ви продължава да е важна. Все пак това е начина търсещите машини изобщо да разберат за Вашето ново съдържание. Външните връзки от сайта ви стават обаче колкото важни, толкова и опасни. Внимавайте с евтините оферти за оптимизация и предложенията за размяна на линкове от слаби сайтове с несвързана тематика. 

  
повече от seo.maksoft.net
За интернет се пише кратко и интригуващо!

Трябва да имате много страници с кратко и ясно съдържание. Формата на интернет съдържанието е кратко. Разделяйте сайтовете си на много, малки подстраници. Препоръчваме всяка страница да има минимум 2 или максимум 5 изречения текст- не повече. 

  
повече от seo.maksoft.net
Плътността на думите- вече не е от решаващо значение

Плътността (density) на думите вече не е от решаващо значение. Вече не е толкова важно, дори е непрепоръчително да повтаряте прекалено много пъти в текста думите, по които искате да излизате напред. Каква е плътността на ключовите думи в оптимизация и какви са нужните корекции може да покаже един SEO одит на сайта. Съветът на Максофт е: 

  
повече от seo.maksoft.net
Внимавайте за дублирано съдържание

Гугъл вече разпознава не само дублираното съдържание, но и дублираните изображение (снимки). Внимавайте с дублираното съдържание. Това може да завлече вашият сайт надолу в резултатите при търсене. Не копирайте съдържание от документация или други сайтове. Направете SEO одит на своят интернет сайт от независим източник. 

  
повече от seo.maksoft.net
Ролята на обратните връзки в новото съдържание

Голяма е ролята на обратните връзки за бърза оптимизация на новото и качествено съдържание във вашият интернет сайт. Подобен алгоритъм ползват някои блог системи като wordpress. В Максофт Нет CMS обратни връзки се изграждат автоматично към най-актуалните нови и най-посещаваните актуализирани страници. Изграждането на тези връзки е автоматично и релевантно към съдържанието в тях с цел максимална ефективност. 

  
повече от seo.maksoft.net
Забранените SEO техники

6 неща, които не бива да правите със сайта си, за да не бъдете блокирани от Гугъл. Максофт дава списък със забранените през 2019 година SEO техники 

 
 транспорт с полуремаркета, произведени 2017 година повече от seo.maksoft.net за транспорт с полуремаркета www.olympiatrans.com  

 
повече от seo.maksoft.net
Направете SEO одит на своя интернет сайт

SEO одитът на Вашият интернет сайт ще даде отговор на много въпроси- съдържание, външни връзки, вътрешни връзки, код. Възложете на специалист различен от разработчика на сайта! Платете за него!

  
повече от seo.maksoft.net
Как да оптимизирате сайт по ключови думи в Google

Оптимизацията на интернет сайт е свързана с посочването на основните направления в дейността Ви и ключови думи, по които Вашите клиенти търсят в Гугъл, Google.

  
повече от seo.maksoft.net
За Максофт

Максофт е компания с повече от 15 години опит в рекламата. Фирмата оптимизира съществуващи сайтове и изгражда нови интернет сайтове със система за управление на съдържанието, която интегрира възможности за редакция директно от собственика и оптимизация на кода за предни позиции в Гугъл.

  
повече от seo.maksoft.net

Начало /  / Новото за предните позиции в Google

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT