Maksoft.net

Google търсене - оптимизация за търсачки

Google се промени... не веднъж, а два пъти през 2012, промени кардинално алгоритъма си през 2013, отдели мобилните резултати през 2015 и направи още през 2021.

Google промени кардинално начина, по който класира резултатите в търсачката. Нещо повече- началото на октовмри 2013 промени кардинално алгоритъма си за търсене.

Целта е една- по-добър отговор на зададените въпроси. Посоката- система на която можете да зададете въпрос и да получите отговор. 

Безразборната размяна на линкове и ползването на случайни схеми за оптимизация стана опасно! Съдържанието стана най-важният фактор за предните позиции в Google!

Линковете от външни сайтове (offSite SEO оптимизацията) са по-важни от всякога, но те трябва да бъдат облечени в съдържание- качествено и релевантно съдържание. 

Какво трябва да направим в сайтовете си след кардиналните промени в търсачката Гугъл. Повече външни връзки към сайта, внимание към вътрешните връзки или нови правила при генерирането на съдържание в интернет сайта?

По долу са и следващите промени в Google алгоритъма скоито трябва да се съобразяваме 

Външните връзки към сайта Ви- колкото важни, толкова и опасни!

Ролята на външните връзки към сайта ви продължава да е важна. Все пак това е начина търсещите машини изобщо да разберат за Вашето ново съдържание. Външните връзки от сайта ви стават обаче колкото важни, толкова и опасни. Внимавайте с евтините оферти за оптимизация и предложенията за размяна на линкове от слаби сайтове с несвързана тематика. 

повече от seo.maksoft.net
За интернет се пише кратко и интригуващо!

Трябва да имате много страници с кратко и ясно съдържание. Формата на интернет съдържанието е кратко. Разделяйте сайтовете си на много, малки подстраници. Препоръчваме всяка страница да има минимум 2 или максимум 5 изречения текст- не повече. 

повече от seo.maksoft.net
Плътността на думите- вече не е от решаващо значение

Плътността (density) на думите вече не е от решаващо значение. Вече не е толкова важно, дори е непрепоръчително да повтаряте прекалено много пъти в текста думите, по които искате да излизате напред. Каква е плътността на ключовите думи в оптимизация и какви са нужните корекции може да покаже един SEO одит на сайта. Съветът на Максофт е: 

повече от seo.maksoft.net
Внимавайте за дублирано съдържание

Гугъл вече разпознава не само дублираното съдържание, но и дублираните изображение (снимки). Внимавайте с дублираното съдържание. Това може да завлече вашият сайт надолу в резултатите при търсене. Не копирайте съдържание от документация или други сайтове. Направете SEO одит на своят интернет сайт от независим източник. 

повече от seo.maksoft.net
Ролята на обратните връзки в новото съдържание

Голяма е ролята на обратните връзки за бърза оптимизация на новото и качествено съдържание във вашият интернет сайт. Подобен алгоритъм ползват някои блог системи като wordpress. В Максофт Нет CMS обратни връзки се изграждат автоматично към най-актуалните нови и най-посещаваните актуализирани страници. Изграждането на тези връзки е автоматично и релевантно към съдържанието в тях с цел максимална ефективност. 

повече от seo.maksoft.net
Забранените SEO техники

6 неща, които не бива да правите със сайта си, за да не бъдете блокирани от Гугъл. Максофт дава списък със забранените през 2021 година SEO техники 

повече от seo.maksoft.net
Направете SEO одит на своя интернет сайт

SEO одитът на Вашият интернет сайт ще даде отговор на много въпроси- съдържание, външни връзки, вътрешни връзки, код. Възложете на специалист различен от разработчика на сайта! Платете за него!

повече от seo.maksoft.net
Как да оптимизирате сайт по ключови думи в Google

Оптимизацията на  интернет сайт  е свързана с посочването на основните направления в дейността Ви и ключови думи, по които Вашите клиенти търсят в  Гугъл, Google.

повече от seo.maksoft.net
За Максофт

Максофт е компания с повече от 15 години опит в рекламата. Фирмата оптимизира съществуващи сайтове и изгражда нови интернет сайтове със система за управление на съдържанието, която интегрира възможности за редакция директно от собственика и оптимизация на кода за предни позиции в Гугъл.

повече от seo.maksoft.net

Начало /  / Новото за предните позиции в Google

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT