Maksoft.net

Гугъл вече разпознава не само дублираното съдържание, но и дублираните изображение (снимки). Внимавайте с дублираното съдържание. Това може да завлече вашият сайт надолу в резултатите при търсене. Не копирайте съдържание от документация или други сайтове. Направете SEO одит на своят интернет сайт от независим източник. 

SEO Копирайтъра умее да синтезира кратко и интригуващо съдържание. Възложете генерирането на съдържанието за Вашият сайт на специалист. Това може да бъде "инвестиция", която ще ви се отплати многократно в бъдеще, защото други сайтове ще дублират вашето съдържание, а това ще ви издига нагоре и нагоре в Google. 

Дали има дублирано съдържание във Вашият сайт?

Отговор на този и много други въпроси може да даде един качествен SEO одит!

SEO одита анализира съдържанието, външните и вътрепните връзки в сайта, кода и още много, много фактори, които дават отговор на важни за бизнеса Ви въпроси. 

Важно е SEO анализът (SEO одит) на Вашият интернет сайт да бъде извършен от компания различна от разработчика. 

Повечето уеб дизайн студиа нямат възможност да анализират Google присъствието Ви и имат за цел да приключат проекта, колкото може по-скоро. 

Един независим SEO одит може да намери пропуските на разработчика и те да бъдат отстранени. 

дублираното съдържание, Google съдържание, Гугъл съдържание, SEO одит дублирано съдържание, анализ на дублирано съдържание, SEO одит съдържание


Начало /  /  / Внимавайте за дублирано съдържание

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT