Maksoft.net

Какво е линк билдинг или автоматична външна оптимизация- offSite SEO след Pengiun ъпдейта на Google. Внимавайте с хора, които продават връзки на брой! Подхода е различен и свързан с качество и релевантност! Как се прави?

Как се прави автоматична външна оптимизация (offSite SEO)?

  1. Дефинира се максимално голям списък с изрази, по които компанията трябва да изпревари конкурентните; 
  2. Ключовите думи и изрази се класифицират; 
  3. Проверява се релевантността на съдържанието в оптимизирания сайт; 
  4. Осигурява се необходимото за оптимизация съдържание във външни сайтове; 
  5. Поставят се връзки от релевантни страници във външни сайтове към оптимизирания сайт; 
  6. Следи се промяната на позициите в Google по оптимизираните думи.  

В България Максофт е компанията, която осигури ефективна автоматична външна сайт оптимизация. Тази услуга се характеризира с ниска цена, висока ефективност и бърз ефект. За съжаление за момента ефекта е проверен само в България, на бългаски сайтове и при оптимизация по ключови думи и изрази на български език. 

Услугата може да се сравни в линк билдинг услуги предлагани от други компании. Разликата е, че връзки се изграждат в реални, действащи и качествени сайтове. Зад услугата стои база данна с над 100 000 страници разделени в над 100 сайта управлявани глобално от системата за управление на съдържанието, която Максофт Нет разви от 2003 година.

За нови сайтове преди стартиране на автоматична външна сайт (offSite) оптимизация е желателно да се извърши onPage оптимизация на кода и съдържание и еднократна ръчна регистрация в директории.

 


Начало /  / Какво е линк билдинг

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT