Maksoft.net

Нет Сървис поддръжка за предни позици в Google

Какво е Нет Сървис? Net Service поддръжка на интернет сайт има за цел осигуряването на стабилни позиции на вашите сайтове в Google чрез вградена SEO оптимизация на кода в реално време съобразно промените в алгоритмите за търсене на търсещите машини и актуализацята на съдържанието извършвано от Вас чрез CMS (система за управление на съдържанието).

Нет Сървис поддръжката обикновено включва:

 • вградена вътрешна (onSite SEO) oптимизация за Google в реално време
 • CMS система за управление на съдържанието директно от офиса
 • поддръжка на множество сайтове и езикови версии
 • динамичен Google Sitemap
 • динамични RSS канали
 • CRM функции за следене поведението на потребителите
 • непрекъсната актуализация на CMS системата глобално за всички клиенти
 • възможности за активна външна (offSite SEO) оптимизация
 • SEO копирайтинг
 • активна външна оптимизация (offPage SEO) чрез насрещни връзки
 • възможности за редизайн независимо от съдържанието

Представлява поддръжка на интернет сайт със система за управление на интернет сайта (CMS), която интегрира
хостинг, CMS управление, SEO оптимизация, CRM опции, RSS канали, актуализира се глобално и има вградена
динамична вътрешна оптимизация за предни позиции в Google.

Кой предлага Нет сървис поддръжка?

Нет сървис поддръжка на интернет сайтове с всички изброени по-горе функции е предложена за първи път от Максофт през 2009 година.

Нет Сървис е SaaS (Software as a service) услуга 

Нет Сървис се осигурява, поддържа и актуализира в рамките на Вашият пакет за поддръжка на интернет сайт. Не е нужно да я закупувате или инсталирате. Нет Сървис се заплаща за периода, в който го ползвате. 

Нови актуализации в Нет Сървис 

В новите актуализации на Нет Сървис поддръжката, дори има възможности за споделяне на информацията (offPage SEO оптимизация) в социални мрежи, което отваря нови хоризонти в дистрибуцията и оптимизацията на Вашите интернет сайтове и е важен инструмент за реализацията на Трафик Фуния или Трафик Сателит. 

Реално една Нет Сървис поддръжка осигурява входящи и изходящи RSS канали, чрез които можете както да споделяте информация в други сайтове така и да интегриране информация от други сайтове, вкл. резервационни системи за интернет сайт

Новите актуализации в Нет Сървис предлагат интеграция на всички Ваши интернет сайтове и страници в социални мрежи (Фейсбук, Гугъл Плюс, Linked In и др.) в един общ информационен поток с възможност за изграждане на Трафик Мегафон или Трафик Фуния. 

 

Цени за поддръжка на фирмен интернет, уеб сайт


Цени и ценови пакети за поддръжка на интернет уеб сайт с Нет Сървис. Цени за поддръжка на сайт с осигурена система за управление на съдържанието (CMS), динамична външна и вътрешна сайт оптимизация за Google (SEO), SEO копирайтинг услуги, CRM функцииЦени и ценови пакети за поддръжка на интернет уеб сайт с Нет Сървис. Цени за поддръжка на сайт с осигурена система за управление на съдържанието (CMS), динамична външна и вътрешна сайт оптимизация за Google (SEO), SEO копирайтинг услуги, CRM функции

За Максофт


Максофт е компания с повече от 15 години опит в рекламата. Фирмата оптимизира съществуващи сайтове и изгражда нови интернет сайтове със система за управление на съдържанието, която интегрира възможности за редакция директно от собственика и оптимизация на кода за предни позиции в Гугъл.

повече от seo.maksoft.net

Начало /  / Нет сървис

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT