Maksoft.net

faqs

Най-често задаваните въпроси за изработка, поддръжка и SEO оптимизация на сайт, дигитален маркетинг и управление на онлайн репутация. 

Изберете раздел от връзките по долу:

 

интернет, сайтове, SEO оптимизация


В този раздел ще намерите отговори на най-често задаваните въпроси по изработката, поддръжката и популяризирането на Вашите интернет сайтове.

повече от seo.maksoft.net

Какво е домейн?


Домейнът е Вашето име в интернет. Домейн името представлява съчетание от символи на латиница, чрез които се отваря Вашият интернет сайт и към който се създават Вашите e-mail адреси.

повече от seo.maksoft.net

Интернет понятия


Речник на основните интернет термини в рекламата,   дигиталния маркетинг и SEO оптимизацията. Какво е SEO, CMS, offSite SEO, offPage SEO, CPC, CPM, CTR, директории, търсачки, Google Ads, социални мрежи...

повече от seo.maksoft.net

Какво е динамичен сайт?


Не само интернет системата за управление на съдържанието (CMS) е изискването да наречем един сайт динамичен. Нет Сървис поддръжката и динамичната оптимизация на съдържанието са от решаващо значение за посещаем фирмен уеб сайт.

повече от seo.maksoft.net

Как се създава динамичен сайт?


Как се създава посещаем динамичен сайт в 6 стъпки- бранд, CMS, ключови думи, съдържание, уеб дизайн, SEO оптимизация и копирайтинг...

повече от seo.maksoft.net

Как да излизам по-напред в Google


Вече знаете, че предните позиции в органичните резултати при Google търсене са най-евтиният трафик към сайта Ви! Как сайта Ви да излиза напред в Google и по какво?

повече от seo.maksoft.net

Какво включва Нет Сървис поддръжката на сайт


Активнатата Нет Сървис поддръжка освен дисково пространство за хостинг на интернет сайта включва още:

повече от seo.maksoft.net

Колко струва един интернет сайт?


Колко струва един интернет сайт?- Пълната сметка за всички разходи!

повече от seo.maksoft.net

Как да защитя съдържанието на сайта си?


Притежавате новинарски интернет сайт или предоставяте ценна информация, която искате да предпазите от копиране! Ето отговорите на въпроса

повече от seo.maksoft.net

Начало / Въпроси

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT