Maksoft.net

СЪществува и статистически способ за проверка правописа на думи чрез анализ на обема търсене в интернет търсачки (например Google). Тази проверка се използва основно за проверка на ключови думи за SEO оптимизация на сайт. 

Тъй като инструментите в интернет са машини (роботи), този способ за проверка на думи показва от една страна думите по които е нужно да се управлява съдържание и онлайн репутация от друга страна показва тенденциите в промените на думите в българския език. 

Важно е да се знае, че интернет базираните инструменти се развиват в посока на изкуствен интелект и са програмирани да се самообучават на база поведението на потребителите. Това означава, че в резултат на интернет поведението е възможно да настъпят промени използваните думи в българския език и този инструмент за анализ показва именно тези тенденции. 

Новият анализатор на ключови думи за SEO оптимизация на сайт от Максофт предлага най-бързата 

проверка на ключови думи в интернет

В полето просто започнете да пишете Вашите идеи за ключови думи. Разделете отделните изрази със запетая (,). За точно съвпадение оградете в кавички. Изразите, които искате да изключите изпишете със знак минус непосредствено преди думата. 

Анализът ще Ви даде месечния обем търсене по всяка една от ключовите думи (колко хора търдят по тази ключова дума), цената на клик (CPC) за Google Ads (Adwords) реклама. 

Резултатите ще се променят в рамките на 5 - 10 секунди без презареждане докато редактирате текста. 

Сумата от потенциалния обем търсене, който можете да получите от Google ще дадем като резултат. 

 

От Максофт планираме да поддържаме инструмента за проверка на ключови думи напълно безплатен. 

За по-задълбочени анализи, проучвания на конкуренцията, SEO Оптимизация на сайт и управление на Google Ads (Adwords) бюджет предлагаме платени услуги. 

 

 

 

Проверете потенциалният органичен трафик по интересуващите Ви ключови думи

Ако желаете безплатно да проверим рейтингът на Вашият сайт и да Ви предложим възможности за бърза оптимизация, моля попълнете:
Начало /  /  /  / Най-бързият инструмент за анализ на ключови думи

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT