Maksoft.net

Социални мрежи

Как чрез маркетинг в социалните мрежи, да изпратите съдържание до хиляди потребители сега и веднага? Чрез новията инструмент за синдикиране на съдържание през RSS канали. 

Социалните мрежи са един от най-мощните средства за налагане на фирмен имидж и управление на онлайн репутацията както и за бързо промотиране на нов продукт или услуга.

Целта на маркетинга в социалните мрежи е да разпространи Вашето послание до широка аудитория за кратко време, като по този начин доведе нови потребители, затвърди контакта със съществуващите ви клиенти и осигури акумулативен ефект върху рейтинга на Вашия бранд и Google позициите на сайта Ви. 

Внимание!
В основата на успешния маркетинг в социалните мрежи стои Вашия бранд и Вашия собствен сайт!
По този начин ефекта от всички интеракции, които ще получите в една публична страница или група може да се акумулира в рейтинг на Вашия сайт и бранд. 

Проблемът!
Трафика към Вашия сайт е относителна константа, зависеща от позициите постигнати в SERP чрез SEO оптимизация. Поставянето на новина или обявяването на промоция не променя трафика, не възбужда интерес и следователно не генерира повече продажби.

Решението:
Настройката на RSS канали от сайта и създаването на Нет трафик мегафон към социалните канали. 


Начало /  / Социални мрежи

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT