Maksoft.net

Ако сайтът Ви не се показва за определена ключова дума, какво можем да направим. Какво е мнението на Google.

Вие не задавате ръчно ключови думи за сайтовете, нито уеб администраторите могат да изпращат списък от предпочитаните ключови думи, за които да се показват техните сайтове.

Системата за управление съдържанието на Максофт Нет позволява да задавате ръчно ключови думи на глобално за Вашият сайт, както и различни за всяка отделна страница. Това обаче не е достатъчно.

Цитат от Google
Най-добрият начин да сте сигурни, че сайтът се показва за предпочитаните от вас ключови думи, е да ги включите в страниците си. Нашият софтуер за обхождане анализира съдържанието на уеб страниците в нашия индекс, за да определи заявките за търсене, за които те са най-уместни. Ако създадете наситен със съдържание сайт, който ясно и точно описва своята тема, много е вероятно той да бъде изведен в резултатите за желаните от вас ключови думи.

Имайте предвид, че вашият сайт може да бъде намиран за предпочитаните ключови думи, но да не се показва на първите няколко страници с резултати. За да определите дали това е така, потърсете сайта си като използвате нашия оператор ,,site:" заедно с ключова дума, например [ site:Google.com имоти ].

По принцип, уеб администраторите могат да подобрят мястото в класацията на своите сайтове, като увеличат броя на сайтовете с високо качество, връзки към които има на страниците им.

Последното се предлага от Максофт Нет с услугата поддръжка на интернет сайт за сайтове изработени от компанията или оптимизация за Google за сайтове изработени от трети фирми.

Източници:
www.maksoft.net
http://www.google.com/support/webmasters


Начало /  / Гугъл показва сайт

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT