Maksoft.net

Може ли Google Page Rank на Вашият сайт да падне в резултат на много регистрации в сайтове.

Последните проучвания показват именно това. Ако желаете да постигнете по висок рейтинг при търсене по определени ключови думи за даден сайт, обикновено го вписвате в голям брой  директории, търсещи машини и сайтове за обяви.

Вие разчитате другите сайтове да го популяризират и гугъл да ви даде позитивна оценка. Тогава вие действате правилно, по принцип.

НО какво става ако тези сайтове не са симпатични на гугъл ?! Става това че първото нещо което той ще направи е да ви смъкне Pagerank с поне една единица отведнъж, а с течение на времето може и с повече, следващата стъпка е да отдръпне позициите ви по търсене на ключовите думи, а ако продължите да регистрирате дадения сайт и той попада все повече в такива сайтове, все по трудно ще можете да си върнете доверието от гугъл.

Иначе казано подавайте Вашият сайт за регистрация единствено в качествени сайтове!

Google Page Rank е измерител за качеството на определен сайт. Оценката се дава в числа от 0 до 10. Най-високата оценка е 10. Най-ниската 0. Възможна е и стойност n/a за нови сайтове. В предвид обема на българското интернет пространство за български сайт оценка над 3 се смята за висока.

А Google Page Rank на даден сайт можете да проверите тук!

 


Начало /  / Google PageRank

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT