Maksoft.net

Може ли Google Page Rank на Вашият сайт да падне в резултат на много регистрации в сайтове.

Последните проучвания показват именно това. Ако желаете да постигнете по висок рейтинг при търсене по определени ключови думи за даден сайт, обикновено го вписвате в голям брой  директории, търсещи машини и сайтове за обяви.

Вие разчитате другите сайтове да го популяризират и гугъл да ви даде позитивна оценка. Тогава вие действате правилно, по принцип.

НО какво става ако тези сайтове не са симпатични на гугъл ?! Става това че първото нещо което той ще направи е да ви смъкне Pagerank с поне една единица отведнъж, а с течение на времето може и с повече, следващата стъпка е да отдръпне позициите ви по търсене на ключовите думи, а ако продължите да регистрирате дадения сайт и той попада все повече в такива сайтове, все по трудно ще можете да си върнете доверието от гугъл.

Иначе казано подавайте Вашият сайт за регистрация единствено в качествени сайтове!

Google Page Rank е измерител за качеството на определен сайт. Оценката се дава в числа от 0 до 10. Най-високата оценка е 10. Най-ниската 0. Възможна е и стойност n/a за нови сайтове. В предвид обема на българското интернет пространство за български сайт оценка над 3 се смята за висока.

А Google Page Rank на даден сайт можете да проверите тук!

 

Какво е автоматична външна SEO оптимизация

Външната SEO оптимизация от Максофт Нет представлява услуга, чрез която компанията изгражда връзки от други сайтове към Вашият сайт без това да е свързано с ръчно подаване на информация, регистрация в директории и други подобни действия.

 
 Какво е ботокс, как се употребява и има ли лицето ни нужда от него - отговор от panderma.net Отровата, която изтрива белезите на времето! Красиво лице без болка и безоперативна намеса. Ботокс процедури от Пандерма нет.  повече от seo.maksoft.net за ботокс panderma.net  

 
повече от seo.maksoft.net

Начало /  / Google PageRank

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT