Maksoft.net

МАКСОФТ Нет е рекламна агенция с централен офис в София и развита мрежа от представители в цялата страна.  

Фирмата предлага високотехнологични рекламни продукти на изключително конкуретни цени в областите:

Графичен дизайн

Предпечат 1Високотехноличното студио за графичен дизайн предлага възможността Вашите рекламни материали да бъдат с различен стил и визия от тези на Вашите конкурентни.
Печатни материали

травел пакове1Фирмата договаря годишни обеми с едни от най-високотехнолочните печатни бази в страната, в резултат на което Вие получавате качество недостижимо за повечето печатници на много конкурентни цени.
Рекламни конструкции, табели и стопери

табло А-Борд ресторант

Цялостни решения по проектиране, изработка и монтаж външната реклама на Вашият магазин, офис, шоурум ... Облепяване на витрини, фирмени автомобили. Изработка на табели, рекламни конструкции и трансперанти. Стопери, рекламни табла и меню бордове.

Рекламни продукти

Менюта, травел пакове и рекламни промоционални материали- тениски, шапки, ленти и баджове, химикалки, запалки, сувенири и др. с фирмен печат.

Интернет сайтове

хостинг със CMSИзграждане, регистрация на домейни и хостинг на интернет сайтове със Система за управление на съдържанието, която Ви позволява сами да редактирате информацията в сайта си и Ви гарантира висок Google рейтинг, за да бъдете винаги преди конкурентите си!
Билборд позиции и външна реклама

Билборд рекламен син

Проектиране, печат и наем на рекламни билбордове и други конструкции в цялата страна. Реклама в превозните средства на градския транспорт.


Начало /  /  / Презентация

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT