Maksoft.net

Нилана- историята на един предизвестен край или проблема на бързият икономически растеж.

Нилана- започва производството си преди повече от 10 години в една малка хлебопекарна на ул.11 август в София, която правеше невероятни козунаци и хляб. Там работеха около 50 човека и това бе любимият ни клиент- не защото харчеше много пари за реклама, а защото си струваше да се работи за него и защото хората се радваха на заслужените успехи на фирмата. 

Средата на новото хилядолетия в продължение на по-малко от 2 години от малка хлебопекарна Нилана се превърна в един от най-големите хлебопроизводители сдобивайки се с цели три хлебозавода. 

От 50 човека, персонала стана над 500. Кой икономист може да планира и организира такъв растеж. Растеж, който в нормални икономически условия би отнел десетилетия, при Нилана се случи за 2 години. 

И започна 

Корпоративният интернет сайт на един от най-големите хлебопроизводители в България - НИЛАНА. Поддържаше информация за новини, текущи промоции, анкети. Работи на български и английски език. Сайта се редактира изцяло от служители на фирмата посредством изградената от МАКСОФТ Нет система за управление на съдържание на интернет сайтове.

Последва самозабравилият се растеж. На опашка се наредиха рекламни агенции и посредници, готови да бъдат тъпкани за цени и условия, защото Нилана беше голяма. 

Максофт знаеше историята- виждаше и края. Отръпнахме се след две забавени плащания за сума от порядъка на две хиляди лева. Забаване с обяснение, че следва да се плащат заплати?! Заплати на 500 човека, които не могат да се планират!

Съвет към всички прохождащи в рекламният бизнес- подбирайте клиентите си. Клиентът може да те издигне високо, може и да те срине дълбоко. 

Максофт Нет изработи и поддържа първите две версии на интернет сайта на компанията.

 

Нилана - начална страница
Нилана - категории продукти
Нилана - продукти


Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT