Maksoft.net

Управление на съдържание
Действия за правилно интернет присъствие, последователност на рекламата в Google и интернет,

Имате офис (магазини или шоурум), служители, транспорт, интернет сайт, а клиентите Ви намаляват. Имате скъп интернет сайт, давате пари за Google реклама, а Ваши колеги без вашите инвестиции продават повече. Важно е да си дадете сметка за логичната последователно на вашето интернет присъствие.

 

Стъпките, които трябва да изпълните в изграждането и поддръжката на Вашите интернет сайтове, в определена последователност са ключът към Вашият успех!

 • Първа стъпка: изграждане на интернет сайтове
  Важно е да си дадете сметка, че в повечето случаи само един сайт не е достатъчен
  Основните групи сайтове са:
  • корпоративен или фирмен
   Тук дизайна е от изключителна важност, това е сайтът който пряко ще затвърждава Вашият имидж
  • информационен с описание и детайлна информация за вашите продукти и услуги
   Предоставя детайлна, теническа информация за предлагани от Вас продукти или услуги- добра "въдица' за нови клиенти- все пак човек влиза в интернет, за да търси информация преди да купи;
  • продуктов с възможност за онлайн поръчки и доставки;
   Тук е мястото където трябва да предложите Вашите добри цени за познати стоки и да осигурите възможност за поръчки директно от интернет
 • Втора стъпка::: осигуряване на качествено съдържание за Вашите интернет сайтове
 • Трета стъпка:: осигуряване сменяемост на съдържанието- промоции, новини и др.
 • Четвърта стъпка:: оптимизация кода на Вашите интернет сайтове (вграждане на ключови думи, мета тагове, проверка за грешки)
 • Пета стъпка::: Google оптимизация- осигуряване на насрешни връзки, регистрация в директории, публикации в социални мрежи, желателно е ползване услугите на фирма с опит в реалната SEO* оптимизация  (*Search Engine Optimization)
 • Шеста стъпка: ползване на Google Adwords за затвърждаване на позициите в Google
 • Седма стъпка: ползване на банер рекламни кампании за затвърждаване на корпоративният имидж

Това са стъпките в последователност от най-важната (горе), до последната (долу), които според нас следва да се направят в този ред и от всяка уважаваща себе си фирма тъсеща качествено интернет присъствие.

До шеста и седма стъпка можете да стигнете тогава, когато разполагате с необходимият бюджет и след като сте изпълнили предходните пет стъпки.

Важен момент е точната оценка на вътрешнофирменият ресурс, което повечето фирми не правят. А именно, осигуряване на качествено и актуално съдържание във фирменият сайт (сайтове), често изисква усилия на служителите. Този ангажимент трябва ясно да се дефинира от мениджърите, за да не се получи ефектът на анти реклама.

 


Начало /  / Логичната последователност

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT