Maksoft.net

Избор на платформа за изработка на сайт, който привлича клиенти! Цена за изработка на сайт и планиране на разходите за поддръжка и реклама. 

Вече 20 години, ние от Максофт изработваме сайтовете, които привличат нови клиенти в интернет. Каква е тайната на посещавания корпоративен сайт или онлайн магазин. 

Изработка на уеб сайт с осигурен български админ панел и Нет Сървис поддръжка за предни позиции в Google. Ние предламе фирмен уеб сайт с активен хостинг, вградени механизми за Гугъл оптимизация и админ панел чрез динамична българска Система за управление на съдържанието (CMS). 

Фирмените интернет сайтове изработени от Максофт се отличават с постигнати предни позиции в Google.

 

изработка на сайт, изработка на динамичен сайт, изработка на уеб сайт, изработка на уеб сайт с админ панел, сайт със cms

Редизайн или нов сайт


Редизайн на сайт се прави на всеки 3 до 6 години. Редизайнът на сайта следва да запази индексираните в Google връзки, качественото съдържание и да промени кода, така че да осигури оптимална функционалност с новите технологии. 

Редизайн на сайт се налага от промяната в тенденциите на интернет средата. Той трябва да надгради постигнатите позиции и рейтинг на сайта и да осигури по-добра функционалност. 

Адаптивен дизайн

Редизайн на сайта е задължителен, ако нямате адаптивна версия! Вече над 50% от потребителите ползват мобилни устройства. От кричична важност е Вашият интернет сайт да работи оптимално на различни устройства

 • компютри 
 • таблети
 • мобилни телефони

Независимост на дизайна от съдържанието

В Максофт още през 2003 година създадохме система за управление съдържанието на фирмени интернет сайтове, в която дизайна на сайта винаги е бил независим от съдържанието! Това дава възможност на дизайна да се развива, преработва или променя независимо от съдържанието. 

Тази възможност е залегнала и във всички появили се по-късно системи за управление на съдържанието, вкл. известните безплатни платформи Wordpress и Joomla. 

Ако Вашия интернет сайт е статичен,

необходимо е еднократно препрограмиране в рамките на съществуващият или нов уеб дизайн- това ще ви даде свободата да контролирате и управлявате съдържанието в сайта си. 

 

Име и домейн за сайт


Името на сайта е марката или фирмата, чието доверие или популярност ще развивате. Домейнът е вашето име в интернет.

Над 1500 са областите, в които можете да регистрирате домейни. Във всяка област са налице определени правила, повечето от които позволяват на всеки да запази свободен домейн. 

Най-разпространените области с разширение COM/ EU/ NET/ ORG/ INFO или BIZ докато друга фирма или частно лице не вземе домейна преди Вас! 

Избор на платформа


Няколко са най-разпространените платформи за създаване на сайт в България. 

Най-разпространените 

безплатни платформи за създаване на сайт

в България са:

 • Wordpress с дял от почти 40%
 • OpenCart 12%
 • Joomla 7%
 • Prestshop 3%, Laravel 3%, Drupal 3%, Magento 3%

Всички цитирани платформи за изработка на сайт включват 

CMS- Система за управление съдържанието  на сайта

Това е инструмента, чрез който ще имате възможност да редактирате съдържанието в сайта си независимо от програмист. 

Безплатната система за управление съдържанието на сайта (CMS)

Ви дава много готови инструменти и Ви ограничава във възможностите за разширение съобразно Вашите нужди!

Максофт е компанията създала първата изцяло българска уеб Система за управление на съдържанието (CMS) на интернет сайт, която интегрира хостинга на уеб сайт с вътрешна onPage SEO оптимизация в реално време- Нет Сървис поддръжка. Това осигурява предни позиции в Google (Гугъл) по широк набор от важни за бизнеса ключови думи! Ние осигуряваме и уникален, български админ панел, който ще Ви позволи контрол и неограничено разширяване на интернет сайтовете директно от Вашият офис. 

Над 85% от сайтовете ползват

PHP език за програмиране 

Използвайки възможностите на PHP и MySQL бази данни ние от Максофт създадохме българска система за управление съдържанието на интернет сайтове още през 2003 година. 

 

В Максофт Вие получавате

изработка на сайт с български админ панел

и възможност за дизайн и връзка със складови и информационни системи съобразно Вашите индивидуални нужди!

Ние предламе изработка на сайт с активен хостинг, вградени механизми за Гугъл оптимизация и админ панел чрез динамична българска Система за управление на съдържанието (CMS). 

Максофт има изграден глобален механизъм за създаване, оптимизация и разпространение на информацията от Вашия сайт, който прави изключително лесна възможността за оптимизация, споделяне и интегриране на съдържанието с външни сайтове. 

Ние предлагаме бърза изработка на сайта със стандартна тема и възможности за персонализация чрез 

изработка на индивидуален сайт дизайн. 

Изработката на интернет сайт от Максофт Ви осигурява независимост на дизайна от съдържанието. Ние можем да препрограмираме Вашият уеб дизайн колкото често Вие пожелаете или колкото често технологиите го изискват, без това да засяга информацията във Вашият интернет сайт и без нужда от повторно въвеждане на текстове във Вашият уеб сайт.

Същинската полза от

изработка на сайт 

в Максофт е свързана с оптимизирането на разходите за поддръжка, оптимизация и реклама. 

След изработка на сайта ние осигуряваме 

Нет Сървис поддръжка

за динамично обновяване и разпространение на новата информация от сайта, която включва

 • активен хостинг
 • динамична актуализация на CMS
 • Google SEO оптимизация
 • споделяне на информацията във фейсбук 
 • разпространение на информация, новини, оферти, промоции в други сайтове чрез RSS канали или SOAP/API 
 • вграждане и оптимизация на информация от други сайтове 
 • изработка и поддръжка на маркетинг трафик фуния

Важно е да знаете, че нашата същинска работа не свършва, а започва след 

Фирмените интернет сайтове изработени от Максофт се отличават с постигнати предни позиции в Google.

Изработката на сайт от Максофт позволява активирането на Нет Сървис пакети за поддръжка, които оптимизират Вашето съдържание по уникален начин. Това може да намали значително разходите Ви за Google Adwords и за SEO оптимизация, като Ви осигури посещаем сайт с минимални разходи.  

Изработката на сайт от Максофт осигурява уникална технология за организация на информацията за предни позиции по широк набор важни за Вашият уеб сайт ключови думи. 

 

Цени на интернет сайт


Цени за изработка на фирмен уеб сайт с Нет Сървис поддръжка на цени от 295 до 2220 лева. Изработка на интернет сайтове с български админ панел и Система за управление на съдържанието (CMS) от Максофт. 

Максофт е компанията създала първата изцяло българска уеб Система за управление на съдържанието (CMS) на интернет сайт, която интегрира хостинга на уеб сайт с вътрешна onPage SEO оптимизация в реално време- Нет Сървис поддръжка. Това осигурява предни позиции в Google (Гугъл) по широк набор от важни за бизнеса ключови думи! Ние осигуряваме и уникален, български админ панел, който ще Ви позволи контрол и неограничено разширяване на интернет сайтовете директно от Вашият офис. 

Промоционални пакетни цени за изработка на интернет сайтове с българска CMS за уеб редакция директно от клиента и вътрешна Google оптимизация за предни позиции от Максофт.

Максофт предлага изработка на интернет сайтове от 1999 година, като към момента поддържа над 120 хиляди уеб страници разделени в над 550 интернет сайта.

Цени и оферти 2022 за изработка на интернет сайтове с Нет Сървис поддръжка и уеб сайт админ панел

Сайт на туристическа агенция


При изработка на туристически сайт важно е да знаете, че истинската работа започва след активирането на сайта. 5 са най-важните условия, за ефективен уеб сайт на туристическа агенция: 

 1. Ежедневна сменяемост на съдържанието - ръчно и автоматично в т.ч. нови оферти и актуализация
 2. Механизми за споделяне в социални мрежи за Вашето туристическо съдържание в реално време, така че чрез социални мрежи да достигне до максимално широк кръг потенциални клиенти; 
 3. Копирайтинг услуги от SEO специалист с опит, за да избегнете дублираното съдържание и паразитните изрази!
 4. Механизми за вътрешна и външна сайт оптимизация в реално време, така че в рамките на SEO оптимизацията на сайта ви да бъдат изграждани връзки към новите ви туристически оферти веднага след поместването им в сайта
 5. Възможности за динамичен импорт и експорт на данни към и от други сайтове. Не просто white label или seo label а реални механизми за програмно въвеждане и синхронизация на оферти от други туристически агенции чрез RSS канали за туристически фирми. 

Мaksoft CMS покрива TOP 5 Условията за ЕФЕКТИВЕН туристически уебсайт, но предлага и още. 

МАКСОФТ: Най-добрият туристически уеб сайт е този, който дава полезна туристическа информация!

Вече 17 години, Максофт изработва сайтове и портали за туристически агенции, в синхрон с растящия и все по-конкурентен интернационален туризъм. 

Вече не е достатъчно да имате един интернет сайт. особено ефективно инструменти за интернет присъствие в туризма е изграждането на SEO фуния

За туристически фирми с действащи сайтове и портали, Максофт предлага външна SEO оптимизация за повече популярност, както и подобряване на интернет репутацията - ORM

 

Вече имате сайт, имате съдържание, работите усърдно, но Google не го забелязва?

Ако вече притежавате сайт на туристическа агенция изработен от друга фирма можете да възложите независим SEO одит, който ще покаже предимствата, недостатъците или пропуските при изработка, които пречат за предните позиции на сайта в Google. 

Можете да възложите анализ на Вашият съществуващ интернет сайт- повече информация за одит ТУК

Нямате сайт или се нуждаете от нов такъв. Какво престои?

 • Можете да поръчате сайт с базова структура - изработка до няколко дни. 
 • Можете да изберете Template, който да консултирате относно възможностите за програмиране, дизайн и оптимизация. 
 • Можете да поръчате индивидуален дизайн за изработка на сайт за Вашата туристическа агенция. 
 
При интерес или други въпроси, позвънете директно на нашите телефони: 
02 846 46 46, 02 846 20 02, 02 846 20 05, 0888 846 006, 0896 846 006
 

изработка на сайт, изработка на динамичен сайт, изработка на уеб сайт, изработка на уеб сайт с админ панел, сайт със cms

Разгледайте темплейти за сайт на туристическа агенция 

 

Сайт за хотел


11 са ключовите елементи, които трябва да се заложат при изработка на интернет уеб сайт за Вашият хотел. Ето изискванията през 2022 година за 

изработка на ефективен хотелски сайт

Интернет сайтът на Вашия хотел трябва да има

 1. ярки, светли, чисти и цветни снимки на екстериора и интериора;
 2. задължителен респонсив / адаптивен дизайн и особено внимание към работоспособността на сайта на мобилни устройства- все пак Вашите клиенти са пътуващи хора;
 3. връзка с качествена фейсбук страница;
 4. възможности за запитване и/или резервация с опция за отстъпка от цена рецепция;
 5. изработка на пакетни цени за директни клиенти от сайта; 
 6. offPage оптимизация на страниците от сайта в реално време;
 7. SEO копитайтинг с информация за близки до хотела дестинации;
 8. особено внимание при регистраиция на сайта в Google Места/ Business;
 9. външна SEO оптимизация по региона в който е разположен хотела и управление на съдържанието, ако хотелът Ви е най-добрият в района;
 10. резервационна система (само ако можете да си позволите поддръжката и!)
 11. редизайн (ремонт на сайта) на всеки 3-4 години.

Хотелиерите работят с Максофт защото...

Максофт познава спецификата на туристическия и хотелиерски бизнес и продължава работа по Вашият сайт след изработката му

Максофт, предлага готови решения за изработка на хотелски интернет сайт и още...

 • Програмиране, внедряване и оптимизация на интернет решения и приложения;
 • Нет Сървис пакет за поддръжка;
 • SEO оптимизация за предни позиции на Вашият хотелски сайт в Google;
 • Внедряване на съществуваща резервационна система или разработка на нова интернет резервационна система за Вашият хотел.

1..., 2..., 3... Решете и ни позвънете:

 1. Можете да поръчате сайт за хотел на базова структура с Maksoft CMS - изработка до няколко дни.
  Сайтът ще бъде с админ панел на български език и възможност за интеграция на резервационна система за хотели.
 2. Можете да изберете Template, който да консултирате относно възможностите за програмиране, дизайн и оптимизация. Работим с най-големият сайт за темплейти - Template Monster.
 3. Можете да поръчате индивидуален дизайн за изработка на сайт за Вашият хотел.

При интерес или други въпроси, позвънете директно на нашите телефони и просто попълнете формата за запитване за изработка на сайта на Вашият хотел

02 846 46 46, 02 846 20 02, 02 846 20 05, 0888 846 006, 0896 846 006

Разгледайте примерни темплейти за изработка на интернет сайт за хотел

Реализирани проекти свързани с изработка на интернет сайт за хотел можете да видите тук:

Сайт на транспортна фирма


Изработка на сайт за автобусни превозвачи, транспортни фирми, спедитори. Индивидуален уеб дизайн или избор на дизайн за транспортна фирма от най-големият сайт за темплейти- Template Monster. Програмиране, внедряване и оптимизация на Нет Сървис пакет за поддръжка за предни позиции в Google от Максофт.

Можете да поръчате сайт за базова структура- изработка до няколко дни. 

Можете да изберете Template, който да консултирате относно възможностите за програмиране, дизайн и оптимизация. 

Можете да поръчате индивидуален дизайн за изработка на сайт за Вашата транспортна фирма или такси компания. 

Възможност за изграждане на онлайн резервационна система за продажба на билети. 

Вижте някои от вече реализираните интернет сайтове на транспортни фирми от Максофт


Начало / Изработка сайт

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT