Maksoft.net

Ако те водят към един и същи интернет сайт, това може да Ви изиграе лоша шега на Google рейтинга или позицията на която излизате при резултати от търсене в Google.

Може ли вторият домейн на Вашата фирма да повлияе негативно на Вашият Google рейтинг?

Доста фирми в днешно време разполагат с няколко интернет домейна. Това са най-общо казано вариации на името на фирмата.

Проблемът може да дойде ако всички тези домейни водят към един и същи сайт и той е абсолютно идентичен!

По този начин Google

 • Класира сайтовете като първи и втори и категорично сваля рейтинга на вторият, защото го третира като КОПИРАНО съдържание
 • Разпръсква качеството на съдържанието между двата сайта като по този начин практически намалява ефекта и в двата сайта.
 • CMS на Максофт НЕТ не позволявя да се случи това. Нашият алгоритъм пренасочва допълнителните домейни към основния и по този начин ги няма неблагоприятните резултати посочени горе. Така различните домейни водят към единственото съдържание на сайта Ви. Регистрирането на повече домейни резервира вашата търговска марка в интернет.
 • Как можем да избегнем тази ситуация?

  -Осигурете динамично сменяемо съдържание в сайта си.

  Какво имам впредвид

  Отворете например

  www.alsystems.bg

  www.maksoft.net

  www.aris-bg.com

  www.triplex-bg.com

  Отворете сайтовете няколко пъти чрез Refresh бутина (F5)

  Прави ли Ви впечатление, че съдържанието се променя всеки път.

  Това е генерирано динамично чрез системата за управление на съдържанието, която управлява сайтовете, а това е Maksoft Net CMS
  Това е единствената изцяло българска система за управление съдържанеито на интернет сайтове, която се грижи за рейтинга, мета данни и динамиката на съдържанието в реално време.

  Ако сайтът Ви е правен от друга компания обърнете внимание на възможността да Ви осигурят нещо което се променя динамично на страницата. (Едва ли ще можете по два пъти на ден да променята информацията в сайтовете си).

  В този случай говорим за ред на връзките, подреждане на статиите или просто някакъв елемент който на случаен принцип се появява и изчезва.

  Още по интересна е реализация при www.ad-bg.net който при всяко зареждане има различно заглавие.

  Ако сайтът Ви е реализиран със CMS системата на Максофт огледайте и използвайте допълненията за динамично съдържание Други връзки, връзки или етикети. Те са стандартни и са достъпни за всички клиенти. Ако сайтът Ви е с индивидуален дизайн може да имате заложени и други сменяеми елементи.

  Ако сайтът Ви е реализиран от друга компания, изискайте от нея осигуряването на динамично сменяемо съдържание.


Начало /  / Имате няколко домейна?

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT