Maksoft.net

Интернет маркетинг и реклама, оптимизация за предни позиции в Google, управление на мнения и интернет репуация. Изграждане и поддръжка на интернет сайтове с единствената изцяло българска  система за управление на съдържанието (CMS), която интегрира хостинг, CMS и вътрешна оптимизация за предни позиции в Google.

Максофт Нет е компания, която поддръжа над 100 хиляди интернет страници, разделени в над 500 сайта на малки, средни и големи компании.

Това, което отличава тези сайтове е централизирабното управление от Maksoft CMS- система за управление на съдържанието на сайт, която актуализира в реално време начина по който се генерира кода на Вашият сайт за предни позиции в Гугъл.

Ние осигуряваме:

  • Българска CMS (система за управление на съдържанието) позволяваща лесна редакция на текстовете директно от Вашият офис;
  • Google рейтинг и цялостна SEO (оптимизация за търсещи машини) без аналог;
  • Възможност за многократна промяна дизайна независимо от съдържанието в интернет сайта;
  • Динамична карта на интернет сайта за Гугъл (Google Sitemap) ;
  • Входящи и изходящи RSS канали;
  • Вградена вътрешна SEO оптимизация и алгоритни за интернет реклама и външна SEO оптимизация на интернет сайтове

Фирмата развива интернет решения от 1999 година. През 2003 година внедрява първата изцяло българска система за управление съдържание на интернет сайтове. Към момента компанията поддържа над 100 000 интернет страници разделени в над 500 интернет сайта на малки , средни и големи фирми.

Сайтовете изградени от Максофт Нет постигат предни позиции в Гугъл благодарение на вградената система за вътрешна оптимизация на кода.

 

интернет сайт, интернет сайтове, интернет реклама, изграждане сайт, поддръжка на сайт


Начало / Интернет реклама

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT