Maksoft.net

Принципно нов е алгоритъмът за управление на интернет онлайн репутация (ORM) и интернет PR в Google, който Максофт интегрира през последните години.

Използвайки внедрените през 2008 година алгоритми за Гугъл SEO оптимизация, компанията осигурява контрол и влияние над съдържанието в интернет за целите на фирми, търговски марки и личности. По този начин постепенно постигаме дългосрочен ефект върху показваните в Гугъл резултати от търсене и директен ефект върху интернет PR и онлайн репутацията на фирми и частни лица. 

Услугите са свързани с мониторинг на мнения в Google и предприемане на непосредствени действия по генериране и Гугъл ORM / SEO оптимизация на положителното съдържание.

Услугите по управление на онлайн репутация и интернет репутация са свързани с копирайтинг, редовно отразяване на събитие и непрекъснато поместване на уникално съдържание в сайтове с контролиран достъп- официален сайт на клиента и създадени допълнителни информационни сайтове. 

Работата по управление на онлайн репутация се извършва в тясна връзка с маркетинг и PR отдела на клиента и обслужаващата го PR агенция.


онлайн репутация, репутация онлайн, интернет репутация, управление на онлайн репутация, orm, интернет PR, управление на репутация онлайн, онлайн репутация, интернет репутация, уеб репутация, Гугъл репутация, Google репутация, Google ORM


Начало / Онлайн репутация

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT