име: парола:


забравена парола
Search
Начало
Въпроси
Принтирай страницата
Регистрация в Google

Много клиенти и SEO оптимизатори бъркат регистрацията на сайт в Google с регистрация в DMOZ. Практически понятието регистрация в Google не съществува, защото Google е търсачка, която сама индексира сайтовете.

Ако решите да ползвате връзката http://www.google.com/addurl/ вероятно ще направите нещо, което Google вече е направил. Ще подадете един url адрес на сайт за обхождане. Как ще се индексира той обаче, зависи от регистрацията в директории и най вече от регистрация в DMOZ.

Какво е DMOZ или Open Directory Project (ODP)? Колко важно е вашият интернет сайт да бъде регистриран. Регистрация в Google и регистрация в DMOZ- едно и също ли е!

DMOZ просто е една директория създадена в помощ на търсачките. Ако приемем, че Google и другите търсачки трябва да намерят сайта ви регистриран в директория, DMOZ е създаден именно, за да облекчи тяхната работа.

DMOZ или Open Directory Project е директорията в която всички регистрирани сайтове се проверяват за качество и релевантност на съдържанието. Целта на Open Directory Project е да се осигури съдържание контролирано от човешки фактор, което в последствие да се ползва от всички търсещи машини за автоматично генериране на информацията.

Приема се, че ако един сайт е регистриран в DMOZ той е качествен и проверен от "човешка ръка". Това влияе на качественият рейтинг при индексацията от Google. Това обаче не означава регистрация в Google.

Регистрация в Google няма. От DMOZ (Open Directory Project) черпят информация всички големи търсачки вкл.Google.

 

» Ще ни покаже ли Google ако не сме регистрираниповече от seo.maksoft.net
» Как да регистрирате сайт в ODP (DMOZ)повече от seo.maksoft.net
» Ключовите думи по които излизаме напредповече от seo.maksoft.net


регистрация в Google, SEO

Регистрация в Google регистрация на сайт в Гугъл
 сайт за дрехи за мъже   сайт за мъжки дрехи

 уеб сайт   
 актуализация на сайт    поддръжка на уеб сайт

 оптимизация на фирмен сайт  
 оптимизация на сайт  
 оптимизация фирмен сайт  
 цени на уеб сайт за заведения   
 цени за поддръжка на сайт   
Реклама
Начало /  / Регистрация в Google
© 1999-2014 Maksoft.Net. Всички права запазени