Maksoft.net

Тук се крие отговорът на въпроса има ли смисъл да плащате на Golden Pages България за включване в каталога им. Един от основните доводи на рекламните агенти на изданието им е договора с Google, който ще ви помогне на бизнеса. Вярно ли е това?

Включването ви в каталога на Golden Pages автоматично ви регистрира и в Гугъл Места. Ако вие сте хотел, магазин, фризьорски салон или предлагате услуги на специфично място това определено ще ви е полезно.

Друг е въпросът да прецизирате правилно дали е удачно да платите сумата при положение, че можете да се регистрирате и сами, безплатно в Гугъл Места. Наблюденията ни показват че участието ви в каталога определено е доказателство за сериозността на вашият бизнес.

Тук изниква въпросът има ли смисъл да се продължава абонамента за каталога Golden Pages. При положение, че след изтичане на платеният срок Google Места едва ли ще свали вече проверена и потвърдена регистрация на обект.

Горното цели да дадем малко разяснение и тема за размисъл, без да взимаме една или друга страна, така че оставяме решението на вас.

Ако сте вложили сума в строеж на хотел или търговски център едва ли исканата сума ще ви смути. Важно е да отчетете обаче че регистрацията в Гугъл Места ще ви бъде полезна само по думите свързани с района (града или курорта, в който се намира Вашият бизнес).



Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT