Maksoft.net

Основни понятия в Google свързани с интернет маркетинга. Какво е търсеща машина, директория, социална мрежа. Какво представлява Гугъл SEO оптимизацията за сайт.

Информация осигурена от специалният сайт за интернет маркетинг и реклама на адрес
https://seo.maksoft.net

Какво е домейн?


Домейнът е вашето име в интернет. Ползата е сравнима с регистрирането на търговски марки, но е свързана със значително по-ниски разходи. Колкото повече домейни регистрирате, толкова по-бързо и лесно вашите контрагенти ще откриват сайта ви.

Хостинг


Хостингът е услугата, която Ви осигурява физическото пространство, на което да разположите вашия сайт. Надеждният хостинг е ключов фактор за изграждането и представянето на сайта Ви в Интернет.

Хостинг със CMS


Максофт Нет осигурява единствената изцяло българска система за управление съдържанието на интернет сайтове, която се актуализира едновременно с хостинга и се грижи динамично за оптимизацията на кода за търсещи машини. Фирмата осигурява хостинг със CMS (Система за управление на съдържанието).

Някои от предимствата, които правят уникална системата за управление съдържанието на Максофт Нет са:

  • поддръжка на CMS системата без доплащане
  • обучение за работа със CMS системата
  • автоматично интегриране на ключовите думи в кода на сайта
  • оптимизиране на мета таговете в зависимост от съдържанието
  • автоматична възможност за динамично съдържание
  • възможност за поддръжка на интернет сайт с Google оптимизация
  • автоматична версия за мобилни телефони и джобни компютри
  • едновременно управление на повече от един сайтове
  • сменяемост на дизайна независимо от съдържанието

Социална мрежа в интернет


Социална мрежа в интернет - тематична среда за споделяне и популяризиране на връзки на тема уеб разработка, реклама в интернет, дизайн, електронна търговия, оптимизация. Това е електронния вариант на печатните медии. Разликата е, че в социалните мрежи информацията се подава с връзка към източника (напр. Вашият сайт) и може да се подаде от всеки интернет потребител.

SEO оптимизацията на сайта за Google


Оптимизацията на сайта за Google и други търсещи машини е услуга, която покачва позицията на която се визуализира Вашият сайт при търсене в мрежата по определени думи и изрази.

Високият рейтинг е съвкупност от множество показатели:  
  • притежаване на максимален брой сайтове и входни точки към един сайт;
  • залагане на ключови думи и словосъчетания;
  • ползване на ключови думи и словосъчетания максимално често в текста на вашия сайт;
  • осигуряване на максимален брой линкове и препратки към собствени или други подходящи сайтове;

Сайт рейтинг


Сайт рейтингът е променлива и динамична величина, коята както се вижда, съчетава в себе си множество компоненти, затова ние препоръчваме на нашите клиенти да използват различни комбинации и подходи. Най-общо казано резултата са броя клиенти, които са влезли в сайта Ви от търсещи машини- Goolge, MSN, Yahoo и др.

МАКСОФТ НЕТ предоставя индивидуални консултации и услуги, съобразени със спецификата на предлаганите продукти и услуги от дадената фирма, с цел намиране на оптималния вариант за покачване на фирмения рейтинг.

Значение за рейтинга има и ако фирмата притежава повече от един сайт. Покачването на рейтинга зависи и от броя на посещенията/ преминаване от един сайт в друг/. Положителното при наличие на повече сайтове е в това, че самите сайтове се по- бързи и лесни за ползване и могат да бъдат профилирани в следните видове:

  • фирмен сайт - целта му е да наложи имиджа на компанията;
  • информационен сайт - да предостави информация и технически характеристики на продуктите и услугите на компанията;
  • продуктов сайт е така известният електронен магазин или просто информация за конкретните ценови оферти на компанията.

Първото и най- важно условие един сайт да бъде популярен е неговото уникално съдържание. Колкото по-често публикувате ново съдържание, толкова по-често ботовете на търсачките ще навестяват сайта ви. Винаги задавайте заглавия(title) на страниците си.


Начало /  / Основни понятия

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT